"The number 1 reason people don't get what they want, is that they don't know what they want." Janet Bray Attwood & Chris Attwood

Vraag je jezelf af wanneer je nu eindelijk het leven gaat leven, wat je écht wilt?

Doe dan mee aan de Passietest.

 

Leven volgens onze passie is de sleutel tot een gelukkig en voldaan leven. Maar hoe ontdek je, wat je echte passie is? En hoe laat je dromen in vervulling gaan? De kern van de passietest is: Als je helder hebt, wat je echt wilt en je werkelijk in verbinding leeft met je passies, kan je het leven creëren, wat jij wilt.

De passietest biedt de meest simpele en heldere manier om erachter te komen, wat jij wilt. Stap voor stap ga je ontdekken, wat voor jou echt belangrijk is; wat je echte passies zijn.

In een kleine groep gaan we met de Passietest aan de slag. 

 

Locatie: Omnis het gezonde centrum, Larikslaan 2 (2e etage) in Leusden

Datum: woensdagavond 24 januari 2024 van 19.30 tot 21.45 uur

Kosten: € 125 (inclusief koffie/thee/lekkers en materiaal). 

 

Uhh.. wat is dat dan precies, die Passietest?

 

De Passietest is ontworpen door Janet Bray Attwood & Chris Attwood. Zij hebben vele mensen wereldwijd geholpen om hun pad te vinden.

Zij beweren dat de belangrijkste reden dat we niet krijgen wat we willen is, dat we niet precies weten wat we willen. Vaak blijven we ons blind staren op HOE we allerlei doelen moeten bereiken. De Passietest reikt verder..

 

In de Passietest gaat het erom, hoe jij jouw leven wil LEVEN. Hoe ziet jouw ideale leven er precies uit? Hoe gepassioneerder je leven is, hoe nauwer je verbonden bent met je bestemming: dat doel waar je voor geboren bent en waarvoor jij jouw unieke set van kwaliteiten hebt meegekregen.

Hoe meer je je focust op waar je echt van houdt en wat je werkelijk wilt, hoe meer plezier, opwinding en voldoening je zal gaan ervaren in je leven.

 

In de workshop ga je tot je verrassing ontdekken, wat voor jou écht belangrijk is in jouw leven.

Uit een lijstje van 10 tot 15 passies gaan we jouw top 5 Passies ontdekken. We gaan mijlpalen bedenken, die jou aangeven in hoeverre je al volgens je passies leeft en ik leg je de drie stappen uit, waarop je je passies ook daadwerkelijk kunt gaan beleven. Dit doen we in een klein groepje (ca. zes mensen) om elkaar te inspireren.

 

Gun jezelf een leven vanuit je passies! 

Meld je hier aan o.v.v. Passietest 

 

" Voordat ik aan de Passietest begon, twijfelde ik over hoe ik mijn leven wilde inrichten voor mijzelf. Ik miste de passie om er echt iets mee te gaan doen. Ik dacht dat ik in de passietest weer een aantal doelen op moest gaan schrijven, maar het bleek verrassend anders te zijn.
Ik merkte al snel tijdens het invullen van de Passietest dat er een duidelijk verschil zit in het leven volgens je passies en het aftikken van doelen. Doelen hebben veel meer waarde als ze goed aansluiten bij je passie. Je bent dan ook meer gemotiveerd om ze daadwerkelijk na te jagen. 
Ik vond het fijn en waardevol om de test onder de begeleiding van Marionne in te vullen. Er kwam bij mij een passie boven te staan die ik eigenlijk altijd een beetje aan de kant had gezet. Aan het eind heb ik een nieuwe kijk op hoe ik mijn leven wil invullen en van welke passies ik echt blij word. Ik ga nu kijken hoe ik mijn leven veel meer naar mijn passies kan leven.
Ik zou de Passietest zeker aanraden. Het is een hele waardevolle sessie geweest voor mij. En ik ben heel blij dat ik dat gedaan heb.
Mijn passies geven mij veel meer zingeving."  Mariska

 

Jack canfield over de Passietest